Adidas NMD Racer Dames/Heren Nederland Sale Kopen

March 28, 2018 | Author: | Posted in Uncategorized

Maar natuurlijk is de zoektocht van Adidas NMD Racer Dames/Heren Nederland Sale Kopen om het meest geliefde sportkledinglabel van Amerika te worden (een titel waar ze nog lang niet thuis zijn dankzij de voortdurende populariteit van Nike) nog lang niet over. Dus als 2015 een geweldig jaar voor het label was, zal 2016 nog groter moeten zijn. En dat begint met NMD, een nieuwe lijn sneakers en kleding van Adidas Originals die de belangrijkste technologieën van het merk introduceert voor nieuwe sneakers gemaakt met het dagelijkse leven in het achterhoofd.

2015, volgens welke norm dan ook, was een spannend jaar voor Adidas NMD XR1 Dames/Heren Nederland Sale Kopen. Vanuit zakelijk oogpunt steeg de verkoop voor het merk met de drie strepen, terwijl het label cultureel meer dan ooit voorkwam met zowel de veeleisende sneakerheads als de athleisure-houdende massa’s. Hoogwaardige samenwerkingsverbanden met Pharrell en Pusha T hielpen en Yeezy – een compleet merk van sneakers en kleding die vanaf de grond af aan werden gebouwd naast misschien wel de meest invloedrijke man in de straatmode die vandaag de dag leeft – opende het bedrijf tot nieuwe modegrillen. Maar zelfs zonder beroemdheden die naar huis rijden, is het idee dat Adidas het ‘it’-sneaker-label van het moment is, de eigen producten van het merk een nieuw niveau van ontzagwekkende prestaties bereikt. De waanzinnig gave en comfortabele Ultra Boost, door Adidas als eerste beschouwd als ‘de best presterende sneaker aller tijden’, kan in feite een legitieme claim maken op die titel. Futurecraft, de nieuwe lijn schoenen van Adidas, was verantwoordelijk voor ‘s werelds eerste hardloopschoen met een bruikbare 3-D bedrukte zool.

De eerste Adidas NMD R1 Dames/Heren Nederland Sale Kopen uit de collectie ziet er, net als veel nieuwe Adidas-producten, uit vanuit de toekomst. Op het eerste gezicht heeft de sneaker van $ 170 een Primeknit, een sokachtig bovenwerk en een Boost-zool, maar kijk eens wat dichterbij en je zult de klassieke Adidas design-elementen uit het jaren 80 van de vorige eeuw, zoals kleurblokken op de tussenzool, zien. (Het is onmogelijk om te weten waar je naartoe gaat zonder te onthouden waar je bent geweest, toch?) Het is ook ongelooflijk lichtgewicht. Het staat buiten kijf dat het vandaag opvalt in het overvolle sneakerveld, maar waarom zou je nu een geheel nieuwe line-up lanceren? En in een tijd waarin Futurecraft, Yeezy en Ultra Boost nog steeds grote golven maken in de industrie? Om daar achter te komen, zijn we naar de bron van het baanbrekende ontwerp van NMD gegaan, oftewel Nic Galway, vice-president van Global Design voor Adidas Originals, voor meer informatie.

http://www.phlshoe.com/

Facebook Comments

Author:

This author has published 6 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
LinkedIn
RSS